2020. december 25., péntek

STANDAGE, TOM - Hat pohár világtörténelem - Jelenlegi ára: 3 800 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
771832
STANDAGE, TOM
Hat pohár világtörténelem
Az emberiség története során megszámlálhatatlan italféleséggel találkozott, melyek közül nem egy jóval többet jelentett szomjoltó nedűnél. Hat közülük - amint azt Tom Standage értő és olvasmányos leírásából megtudhatjuk - különösen nagy szerepet játszott a történelem fordulópontjainál a földművelő életmód kialakulásától az első városok megszületésén át a globalizáció korszakáig. A Hat pohár világtörténelem meglepően eredeti, ugyanakkor tényekkel jól alátámasztott világtörténeti áttekintést ad, mely hat italféleség - a sör, a bor, az égetett szesz, a kávé, a tea és a kóla - lencséjén át mutatja be az emberiség útját a kőkorszaktól a huszonegyedik századig. Standage szemében ezek az italok valójában technológiákat képviselnek, a kultúra fejlődésének szimbolikus jelentőségű katalizátorait adják, melyek szerepe nagyszerűen rámutat a különféle civilizációk bonyolult összjátékának természetére. Végigolvasva e kötetet egész máshogy tekintünk majd poharunk becses tartalmára.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 16:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése